Resiblock Løsninger – Forseglingsprodukter

Resiblock løsninger – Forseglingsprodukter

Resiblocks forseglingsprodukter kan anvendes til både store og små projekter. Belægninger der vedligeholdes med sugende fejemaskiner og belægninger i lufthavne udsat for kraftige luftstrømme henover overfladerne kan med fordel benytte Resiblocks løsninger til forsegling og fugestabilisering.

Industri, Offentlige Anlægsarbejder mm.

F.eks. Brolæggere

Brolæggere, der udfører nye belægninger eller tilbyder renovering af eksisterende belægninger bør kunne tilbyde sine kunder at forsegle belægningerne for at reducere behovet for vedligehold. Resiblock tilbyder en bred serie af forseglingsprodukter til professionelle håndværkere og deres kommercielle opgaver. Kontakt os for flere produktoplysninger.

F.eks. Arkitekter, Ingeniører

Arkitekter og ingeniører tilbydes solid praktisk og teknisk bistand omkring valg af rette løsning til forsegling og stabilisering af byggeriets belægninger og overflader.
Vi kan vejlede i projekteringsfasen og bistå entreprenørens udførelse i alle detaljer. Resiblocks store produkt portefølje dækker ethvert behov for professionelle løsninger. Kontakt os for uddybende rådgivning.

Private haveejere

Uanset om du lige har fået lagt havefliser, bygget en ny gangsti, terrasse, indkørsel eller ønsker at genopfriske eksisterende belægninger – så har Resiblok løsningerne og du kan få råd og vejledning i brug af Europas førende produkter til forsegling af belægninger udført i beton, tegl eller natursten. Til hvert produkt har vi en udførlig brugsvejledning og datablade. Bestil et konsulentbesøg.

Sådan får du en pæn ren belægning og sparer tid på bekæmpelse af ukrudt i fuger

Resiblock producerer en række produkter til bekæmpelse af ukrudt i belægningers sandfuger. Fugeprodukterne stabiliserer samtidig belægningerne.

Vi har også produkter til forsegling af belægningernes overflader, så snavs og alger forhindres i af smudse overfladerne. Vælg at læse mere om vores produkter ved at klikke på sidemenuens links.

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Resiblock 22

resiblock 22

Resiblock Ultra Mat

Resiblock Ultra Mat

Resiecco

Resifix

Resifix Resiblock

This post is also available in: German